B&B de Bosakker

Welkom in Deventer/ Epse

Activiteiten bij de Bosakker

Gelegen in het prachtige IJssel landschap, net buiten Epse, dichtbij Deventer, ligt de woonboerderij van Ingrid en Geartsje. Een plek om te wandelen en te fietsen of lekker te relaxen in de tuin. De koeien van de buren zichtbaar voor ons vanuit alle hoeken van de woonkamer. En toch dichtbij het “vertier” van twee leuke Hanzesteden; Deventer en Zutphen. De woonboerderij lijkt oud maar is herbouwd in 1979 en intussen voorzien van alle gemakken.

Bed & Breakfast

Om andere mensen ook van deze plek te kunnen laten genieten hebben we een Bed & Breakfast en een kamer voor ‘vrienden op de fiets”. Je bent van harte welkom om daarvan gebruik te maken. De B&B heeft een eigen ingang en bestaat uit een kamer met eigen douche en toilet. Je kan er je eigen koffie en thee maken en er is een boekenkast, spelletjes, tv en cd-speler. Bij mooi weer kan je lekker buiten zitten op het terras of in de tuin.

Een B&B waar met maximaal twee personen kan worden verbleven. Daarnaast kunnen wandelaars en fietsers, aangesloten bij de stichting “vrienden op de fiets” gebruik maken van onze logeerkamer op de eerste verdieping van onze woonboerderij. Op deze kamer is een waterkoker aanwezig en is een wastafel. Er is een WC op de gang.

Eten & drinken

Veel van onze (tuin)producten kunnen worden geproefd bij het ontbijt tijdens een verblijf in onze B&B kamer. Maar ook kunnen gasten, na een aanvraag, bij ons ‘s avonds mee eten, mits we geen andere plannen hebben. Daarnaast koken we graag voor onze vrienden en andere “voorbijgangers”. Wil je een keer mee-eten?  Geef je even op door een mailtje te sturen naar info@debosakker.nl.

Onze ervaringen delen we graag via deze website waar we ook graag feedback, ideeën en suggesties op ontvangen. Dat kan ook via onze Facebook site: Bed and Breakfast ‘de Bosakker’.

Brood!

Brood is een belangrijk onderdeel van het ontbijt bij de B&B. Ingrid bakt in haar eigen micro-bakkerij, in Deventer, brood en broodjes. Brood dat op een ambachtelijke wijze, op de vloeroven wordt gebakken, van steengemalen meel, gemalen door Zuidmolen in Groesbeek. In de B&B genieten onze gasten van een goedgevulde broodmand tijdens het ontbijt.