Prijzen en reserveren B&B de Bosakker

B&B de Bosakker heeft 1 tweepersoons kamer, geschikt voor 2 volwassenen. De kamer heeft een privé badkamer en wc. De kamer is niet geschikt voor kinderen en huisdieren.

Het ontbijt en de koffie/thee faciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Voor een vergoeding  kan je ook met ons mee eten (als dat voor ons uitkomt).

Prijs voor 2 personen bij B&B de Bosakker

Wij rekenen 75 euro per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting van 2,10 euro per persoon per nacht. Inbegrepen is gebruik van koffie en/of thee, douchezeep en shampoo. 

Prijs voor 1 persoon bij B&B de Bosakker

Voor 1 persoonsbezetting kost de kamer bij B&B de Bosakker:  60 euro per nacht, inclusief ontbijt. Daarnaast rekenen we 2,10 per persoon per nacht toeristenbelasting.

Prijs voor Vrienden op de Fiets bij B&B de Bosakker

Voor donateurs van Vrienden op de Fiets geldt het vastgestelde tarief zoals dat is vermeld op hun website “Vrienden op de fiets”

Mee-eten bij B&B de Bosakker

Naast de overnachting kan je ook een eenvoudig diner (2 gangen)  op de Bosakker,  inclusief een drankje, bestellen. In de praktijk eet je dan met ons mee. Informeer naar de prijs en de mogelijkheden via info@debosakker.nl. 

Fietsen gebruiken bij B&B de Bosakker

Tegen een kleine vergoeding kan je onze gastfietsen gebruiken. We vragen daarvoor 3,50 per fiets, per dag. We hebben 2 fietsen. Ze zijn geschikt om mee naar Deventer of Gorssel te fietsen, niet om een fietstocht mee te maken van 30-40 km. Er zijn wel leuke fietstochten in de buurt; we raden je dan aan om dan je eigen fiets mee te nemen of een geschikte fiets te huren in de buurt van Deventer.

Beschikbaarheid en reserveren

Stuur ons een mail voor de beschikbaarheid: info@debosakker.nl. Je ontvangt van ons binnen een dag een reactie over de beschikbaarheid an de B&B kamer.