Prijzen en reserveren B&B de Bosakker

B&B de Bosakker heeft 1 tweepersoons kamer, geschikt voor 2 volwassenen. De kamer heeft een privé badkamer en wc. De kamer is niet geschikt voor kinderen en huisdieren.

koffie, thee op de B&B kamer

Het ontbijt en de koffie/thee faciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Voor een vergoeding van 15 euro kan je ook met ons mee eten (als dat voor ons uitkomt).

 

Prijs voor 2 personen bij B&B de Bosakker

67,50 euro per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt, exclusief  toeristenbelasting die 1,25 euro per persoon per nacht is.

Prijs voor 1 persoon bij B&B de Bosakker

Voor 1 persoonsbezetting kost de kamer bij B&B de Bosakker:  52,50 euro per nacht, inclusief ontbijt. Daarnaast rekenen we 1,25 per persoon per nacht toeristenbelasting.

Prijs voor Vrienden op de Fiets bij B&B de Bosakker

Voor donateurs van Vrienden op de Fiets geldt het vastgestelde tarief zoals dat is vermeld op hun website “Vrienden op de fiets”

Mee-eten bij B&B de Bosakker

Naast de overnachting kan je ook een eenvoudig diner (2 gangen)  op de Bosakker inclusief bestellen. In de praktijk eet je dan met ons mee.

 

Fietsen gebruiken bij B&B de Bosakker

Tegen een kleine vergoeding kan je onze gastfietsen gebruiken. We vragen daarvoor 2,50 per fiets, per dag. We hebben 2 fietsen. Ze zijn geschikt om mee naar Deventer of Gorssel te fietsen, niet om een fietstocht mee te maken van 30-40 km. Er zijn wel leuke fietstochten in de buurt; we raden je aan om dan je eigen fiets mee te nemen of een geschikte fiets te huren in de buurt van Deventer.

Beschikbaarheid en reserveren

Stuur ons een mail voor de beschikbaarheid: info@debosakker.nl